REKTORI I UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË, Prof. Dr. ROLAND ZISI, TAKIM ME Znj. JOLA KEPI, DREJTORE E QENDRËS “SHKOLLA E DREJTORËVE”, TIRANË

Në kuadër të zgjerimit të bashkëpunimeve dhe partneriteteve të UV, me agjenci dhe qendra publike e private, që veprojnë në fushën e arsimit, me ftesën e tij, Rektori i UV, Prof. Dr. Roland Zisi, në datën 22. 06. 2023, priti në zyrën e tij, Znj. Jola Kepi, Drejtore e Qendrës “Shkolla e Drejtorëve”, me të cilën  zhvilloi një takim miqësor dhe të frytshëm në interes të dy inRead More…

Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi takon përfaqësues të katër universiteteve të Hollandës. Bashkëbisedim i akademikëve hollandezë me autoritete dhe personel akademik të UV

Ditën e premte, datë 23. 06. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, i shoqëruar nga zëvëndësrektori për Marrëdhëniet me Jashtë dhe Zhvillim Institucional, prof. Enkelejd Mëhilli dhe Drejtoresha e Qendrës së Zhvillimit Rajonal Dr. Eva Çipi, mirëpriti në zyrën e tij: Prof. Jasper Hondelink, Drejtues i Zyrës Erasmus në Hollandë, Prof. Carine Read More…

REKTORI I UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI”, VLORË, Prof. Dr ROLAND ZISI, TAKIM ME PËRFAQËSUES TË UNIVERSITETIT TË TEKNOLOGJISË “CHAOYANG”, TAJVAN

Në kuadër të ndërkombëtarizimit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe të zgjerimit të hartës së bashkëpunimeve me universitetet e huaja, Rektori i UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, ditën e premte, datë 23 qershor 2023, priti  në zyrën e tij,  Dr. Liza Lee, Ed. D,  Dekane e Fakultetit të Shkencave Humane dhe Shkencave Sociale njëherazi Profesore e  Departamentit të EdRead More…