Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Krijimi i një atmosfere sa më të këndshme dhe argëtuese ishte qëllimi i aktivitetit të sotëm në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Fëmijëve. Studentë dhe pedagogë organizuan një ditë ndryshe me femijët e shtëpisë së fëmijës Vlorë, këtë herë te fushat sportive në Ujë të Ftohtë. Nuk munguan  lojrat e ndryshme me ta, dhuratat si nga Universiteti dhe studeRead More…