UV pjesëmarrëse në Konferencën Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference, me titull “Vectors of Resilience Conference, 2023” në Florida Gulf Coast University, Florida, USA.

Me ftesë të Presidentit të Florida Gulf Coast University (FGCU), Florida, USA, Dr. Michael V. Martin, Rektori i UV Prof. dr Roland Zisi dhe Zëvendës rektori Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli, morën pjesë në Konferencën Ndërkombëtare 3rd Annual Hanseatic League of Universities Conference e cila u zhvillua nga 15 deri në 18 maj, 2023, në ambjentet e kampusit universitar të FGCU. Ditën Read More…