conference njoftime

MBI ORGANIZIMIN E KONFERENCËS SHKENCORE NDËRKOMBËTARE NË KUADËR TË 65 VJETORIT TË UNIVERSITETI TË TIRANËS

Me rastin e 65-vjetorit të themelimit, Universiteti i Tiranës, organizon Konferencën Shkencore Studentore Ndërkombëtare “Kërkimi shkencor dhe edukimi në prespektivën e studentëve dhe studiuesve të rinj – UT flet me zërin e studentëve”.

Konferenca do të mbahet në datat 18-19 Maj 2023 dhe do të jetë multitematike.

Afati i fundit për dorëzimin e abstraktit: 10 Maj 2023.

Janë të ftuar të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë si dhe kërkues të rinj të marrin pjesë në këtë konferencë.

Detajet mbi thirrjen e konferencës, afatet kohore dhe tematikat i gjeni në link:

 

https://unitir.edu.al/thirrje-per-konference-shkencore-studentore-nderkombetare/