NJOFTIM – Për zhvillimin e dy kurseve pilot – Projekti EntrAl

Në kuadër të implementimit të paketës së punës WP4, PROJEKTI  ENTRAL,  Grupi i punës do të organizojë për studentë dhe lektore përkatësisht dy kurse pilot Në datat 2, 3 dhe 4 Maj me titull: Kampi i Inovacionit, pranë qëndrës RDC.Target grupi janë studentët. Në datat 8, 9 dhe 10 Maj me titull: Drejt një mendësie sipërmarrëse, pranë qendrës RDC.Target grupi janRead More…