PROMOVOHET NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË, VEPRA “LIRIMI ME KUSHT”, I AUTORIT FLORJAN KALAJA.

Ditën e premte, datë, 31.03.2023, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, në bashkëpunim me dhomën e Avokatisë Vlorë dhe Departamentin e Drejtësisë të UV-së,u organizua promovimi i monografisë “Lirimi me kusht”, i autorit Florjan Kalaja, me profesion gjykatës pranë GjykatëRead More…