PROMOVIMI I VEPRËS “LIRIMI ME KUSHT”, I AUTORIT FLORJAN KALAJA.

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË, DITËN E PREMTE, DATË 31.03.2023, ORA 11:00, SALLA “RILINDJA” Ditën e premte, datë, 31.03.2023, ora 11:00, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit të UV-së, Prof. Dr. Roland Zisi, në bashkëpunim me dhomën e Avokatisë Vlorë dhe Departamentin e Drejtësisë të UV-së, do Read More…

Konferenca e V Studentore “Inovacion në Inxhinieri, Shkencë dhe Teknologji”

TEMPLATE PËR STUDENTËT NË KONFERENCËN STUDENTORE “INOVACION NË INXHINIERI, SHKENCË DHE TEKNOLOGJI” (TITULLI) Studenti i parë autor, Studenti i dytë autor, Studenti i tretë autor Universiteti i përkatësisë autor1@email.edu, autor2@email.com, autor3@gmail.com Mentori: Grada/Titulli Emër mbiemër Institucioni i përkatësisë, mentor@email.edu Abstrakt Instruksionet japin Read More…