URIM I REKTORIT TË UV PROF. DR. ROLAND ZISI, PËR DITËN E SULLTAN NOVRUZIT.

Në këtë ditë feste dhe optimizmi pranveror, që simbolizon përtëritjen e jetës, Ju uroj të gjithëve: Gëzuar Festën e Sulltan Novruzit! Shëndet dhe mbarësi në familjet tuaja! Festa e Sulltan Nevruzit është festë ku të gjitha qeniet e gjalla i falen Zotit dhe njerëzve iu shtohet dashuria për Zotin, për paqen dhe për mirësinë. E cilësuar si dita e fisnikërisë bektaRead More…