Zhvillohet në Universitetin “Ismail Qemali”, Vlorë, Edicioni i  Gjashtë i Forumit Kombëtar të Grave Shqiptare Frankofone, me temë “Inovacioni dhe teknologjia për fuqiziminn e gruas – Figura e gruas në rrjetet sociale”

Në kuadër të 7-8 Marsit, Festave të Mësuesit dhe të Gruas, me nismën e Rrjetit të Grave Frankofone, në kuadër të “Pranverës së Frankofonisë në Shqipëri”, ditën e martë, 7 Mars 2023, në sallën “Rilindja”, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, u zhvillua edicioni i  Gjashtë i Forumit Kombëtar të Grave Shqiptare Frankofone, me temë “Inovacioni dhe teknologjia pRead More…

Urimi i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë për 7-8 Marsin

Të nderuar kolegë /e, dëshiroj t’ju përcjell urimet më të përzemërta në kuadër të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit. 7 Marsi duhet të na motivojë edhe më shumë në përkushtimin tonë për arsimimin e gjeneratave të reja dhe zhvillimin e shoqërisë. Objektivi kryesor i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë mbetet nxitja e mëtejshme e fuqizimit të dijes përmes punës serioze tëRead More…