Promovim i librit, “Ata që Shpallën Pavarësinë Kombëtare”, të Prof. Dr. Bardhosh Gaçe

Në kuadër të 104 vjetorit të ndarjes nga jeta të Atit të Pavarësisë, Ismail Qemal Vlora, ditën e martë, në orën 17.00, në mjediset e Bibliotekës “Nermin Vlora Falaski” të UV-së, Universiteti “Ismail Qemali”, Qendra Albanologjike, Departamenti i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë në bashkëpunim me Shoqatën Kulturore “Ismail Qemali” dhe Shoqatën Atdhetare-Kulturore “LabRead More…

NJOFTIM – Leksion i Hapur i Inspektorit të Lartë të Drejtësisë

LEKSION I HAPUR I INSPEKTORIT TË LARTË TË DREJTËSISË, Z. ARTUR METANI, NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË   Në datën 27 Janar 2023, ora 09:30, Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Z. Artur Metani, do të mbajë një leksion të hapur me studentë të Departamentit të  Drejtësisë, Fakulteti i Shkencave Humane dhe Drejtësisë, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë. AktivitRead More…

Bursa Erasmus+për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Kalish (University of Calisia) në Poloni në kuaRead More…

UNIVERSITETI “ISMAIL QEMALI” VLORË, NËNSHKRUAN MEMORANDUM MIRËKUPTIMI ME INSTITUTIN SHQIPTAR TË MEDIAS PËR ZBATIMIN E PROJEKTIT “EDUKIMI PËR MEDIAN DHE INFORMACIONIN PËR MËSUESIT E ARDHSHËM”.

Në kuadër të nënshkrimit të kësaj marrëveshje, ditën e hënë, datë 23 janar 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij përfaqësues të Institutit Shqiptar të Medias, Z. Remzi Lani, Drejtor Ekzekutiv në Institutin Shqiptar të Medias, Z. Agim Doksani, Koordinator dhe Z. Lutfi Dervishi, Ekspert pranë Institutit Shqiptar të Read More…

Bursa në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze

Amabasada Hungareze në Tiranë informon mbi çeljen e aplikimeve për vitin akademik 2023 – 2024 në kuadër të Programit të Bursave të Qeverisë Hungareze. Universiteti Hungarez i Bujqësisë dhe Shkencave të Jetës ofron Master në Inxhinieri Bujqësore të Menaxhimit të Ujërave dhe Master në Bioteknologji për të gjithë studentët shqiptarë, të cilët janë të interesuar të sRead More…

Njoftim për Plotësimin e Pyetësorëve 

Të dashur studentë, Tanimë ka nisur procesi i plotësimit të pyetësorëve të studentëve për vlerësimin e cilësisë së mësimdhënies për lëndët e çdo programi studimi. Jeni të lutur nëpërmjet adresës suaj në UVMS ti kushtoni kohë plotësimit të pyetësorit sinqerisht dhe sa më afër së vërtetës duke qenë se vjelja e opinionit dhe mendimit tuaj është  një burim i rRead More…

Universiteti i Vjenës organizon shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë 2023

Universiteti i Vjenës organizon çdo vit një shkollë verore ndërkombëtare për studentë dhe akademikë nga e gjithë bota në Strobl, në liqenin Wolfgang. “Univie: shkolla verore për Studime Evropiane dhe Ndërkombëtare 2023” do të mbahet nga data 15 korrik deri më 12 gusht 2023. Programi katërjavor ofron kurse cilësore të Austrian Arbitration Academy dhe kurse te gjuhes gjermRead More…

Takim i Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland ZISI me përfaqësues të Universitetit “Aldo Moro”, Bari, Itali

Në datën 12. 01. 2023, Rektori i Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, priti në zyrën e tij një delegacion të Univeritetit “Aldo Moro”, Bari, Itali, i përbërë nga Zv. Rektori Danilo Caivano, Dott.ssa Chim. Annamaria Demarinis Loiotile, Menaxhere projektesh dhe Drejtuese e Qendrës së Ekselencës dhe Inovacionit (përgjegjëse pë implementimin e misionit tRead More…

Bursa Erasmus+ për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë ë Universitetin Aristoteli të Selanikut (Aristotle University of Thessaloniki) në Greqi.

Thirrje për bursa mësimdhënieje/trajnim për stafin akademik dhe ndihmës akademik/ administrativ me kohë të plotë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Aristoteli të Selanikut (Aristotle University of Thessaloniki) në Greqi. Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Aristoteli të SRead More…

TAKIM I REKTORIT TË UV, PROF. DR. ROLAND ZISI ME DOTT. SEBASTIANO TONI, DOTT. COMMERCIALISTA DHE PRESIDENT I GRUPIT “MONTEFELTRO SRL”, ITALI

ANNUNCIO INCONTRO DEL RETTORE DELL’UNIVERSITÀ DI VALONA CON IL DOTT. SEBASTIANO TONI, DOTTORE COMMERCIALISTA E PRESIDENTE DEL GRUPPO “MONTEFELTRO SRL”, ITALIA Il 13. 01. 2023, il Magnifico Rettore dell’Università “Ismail Qemali” di Valona, Prof. dr Roland Zisi, ha ricevuto nel suo ufficio, il Presidente della società italiana di consulenza legale e finanziaria “Montefeltro Srl”, DottoRead More…