VIZITË PUNE E INSPEKTORIT TË LARTË TË DREJTËSISË Z. ARTUR METANI, NË UNIVERSITETIN “ISMAIL QEMALI” VLORË – MEMORANDUM BASHKËPUNIMI MES UV DHE ILD – LEKSION I HAPUR ME STUDENTËT E DREJTËSISË, ME TEMË: “ROLI I ILD NË ARKITEKTURËN E RE TË SISTEMIT TË DREJTËSISË”

Ditën e premte, datë 27. 01. 2023, me ftesë të Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi, Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Z. Artur Metani, vizitoi Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë. Rektori i UV i uroi mirëseardhjen drejtuesit më të lartë të ILD, duke e konsideruar vizitën e tij, si hapin e parë të një bashkëpunimi të frytshëm mes dy institucioneve dhe si një ndihmesë të çmuar pRead More…