NJOFTIM – TAKIM ME REGJISORIN LEKA BUNGO DHE AKTORIN VIKTOR ZHUSTI

Salla “Rilindja”, e hënë, datë 16. 01. 2023, ora 13. 00. Të dashur studentë dhe pedagogë të UV, dashamirës dhe adhurues të Teatrit. Ditën e hënë, datë 16. 01. 2023, ora 13. 00, regjisori Leka Bungo dhe trupa e aktorëve që prej disa ditësh po punojnë për të vënë në skenën e teatrit “Petro Marko”, komedinë “Profesionisti”, të ftuar nga Rektori i UV, Prof. dr Roland ZisRead More…