Urimi i Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland ZISI, në kuadër të festave të 28-29 Nëntorit

Festat e Nëntorit janë festat e krenarisë sonë kombëtare dhe janë të shënuara në kalendarin tonë historik si ngjarje më të rëndësishme të kombit tonë.🇦🇱 28 Nëntori – Dita e Flamurit tonë kombëtar është data më e ndritshme e Rilindjes sonë kombëtare në të gjithë historinë tonë. Kjo ditë e bekuar mbetet simbol i sakrificës, bashkimit, unitetit dhe qëndresëRead More…