Promovim Libri: “Themeluesi, lidershipi i Ismail Qemalit”, i autorit Evarist Beqiri.

Promovim Libri Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Dhoma e Tregëtisë dhe Industrisë, Qarku Vlorë, në kuadrin e përkujtimit dhe nderimit të 110 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë dhe themelimit të Shtetit Shqiptar, organizojnë promovimin e librit “Themeluesi, lidershipi i Ismail Qemalit”, të autorit Evarist Beqiri. Ky aktivitet do të zhvillohet në datën 23. 11. 2022, Read More…