Tani UV ofron akses në bibliotekën elektronike JSTORE kudo që të jeni!

Të dashur studentë dhe personel Akademik, Nga dita e sotme Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë po u mundëson studentëve dhe pedagogëve aksesin në biblioteken digjitale JSTORE https://www.jstor.org/ kudo qË të jEnë. Eksploroni më shumë se 12 milionë artikuj revistash, libra, imazhe dhe burime parësore në 75 disiplina jo vetËm duke pËrdorur lidhjen e internetit në ambientet eRead More…

Bursa Erasmus+ për studentë në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë- Greqi. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Mesdhetar Helen, (Hellenic Mediterranean University) në Kretë-Greqi hap thirrjen për mobilitete studenRead More…