Takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar

U zhvillua këtë të premte, datë 04. 11. 2022, në mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, një takim bashkëbisedues mes Përfaqësuesve të Komisionit për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik, në Parlamentin Shqiptar, me Zv. Rektoren Akademike të UV-së, Prof. Asoc, Frosina Londo dhe me dekanët: Prof. Dr. Albert Qarri, Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Prof. Asoc. ArmelaRead More…

Organizohet konferenca e II studentore me temë: “Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore II”.

Në datën 5 Nëntor 2022, Departamenti i Infermierisë, Fakulteti i Shëndetit, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, organizon konferencën e dytë studentore me temë: “Integrimi i evidencave të kërkimit shkencor në përmirësimin e kujdeseve infermierore II”. Kategoria e pjesëmarrësve në këtë konferencë janë infermierë, mami, fizioterapistë, logopedistë, teknikë laboRead More…

Sukses për Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë me publikimin e artikullit shkencor të dy pedagogëve të Fakultetit të Shëndetit, në revistën prestigjoze “Nature”

Një nder dhe sukses i madh për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili ishte i vetmi Institucion Shqipëtar që morri pjesë përmes dy pedagogëve të Fakultetit të Shëndetit Prof. Asoc. Enkelejd Mëhilli (zv. Rektor për Kërkimin Shkencor dhe Zhvillimin Institucional) dhe Prof. Asoc. Fatjona Kamberi (Drejtuese e Qendrës Kërkimore Shkencore të Fakultetit të Shëndetit) në aRead More…