Në mjediset e sallës “Rilindja” të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, u  promovua këtë të hënë vepra “Shtëpia te Selvia” i autores Anisa Markarian.

Sot, në mjediset e sallës “Rilindja” të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, u  promovua libri “Shtëpia te Selvia”, i autores Anisa Markarian. Të pranishëm në ceremoninë e promovimit, ishin pedagogë dhe studentë të Departamentit të Letërsisë Shqipe në UV, nxënës të shkollës së mesme “Ali Demi” dhe qytetarë të Vlorës. Në fjalën e tij përshëndetëseRead More…

EDICIONI I KATËRT I KONKURSIT TË PUNIMEVE KËRKIMORE ËSHTË ZYRTARISHT I SHPALLUR!

Studentët shqiptarë dhe ata të rajonit mund të aplikojnë deri në 15 shkurt 2023 me një punim që duhet të përmbushë këto kritere: • Punimi duhet t’u përmbahet rregullave të shkrimit akademik; • Të jetë në gjuhën angleze; • Të jetë punim origjinale dhe të mos përmbajë plagjiaturë, ndaj për këtë të gjitha punimet do t’u nënshtrohen një kontrolli nga KomisiRead More…

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë me akses në biblotekën elektronike JSTORE!

‘’Eksploroni njohuritë, kulturat dhe idetë’’ – Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë me akses në biblotekën elektronike JSTORE! Klikoni këtu për të aksesuar biblioteken https://www.jstor.org/   Aksesi është i mundur  përmes IP-së së universitetit. Në kuadër të marrëveshjes së Unversitetit “Ismail Qemali” Vlorë me Albanian-American Development Foundation (AADF), miratRead More…