Diplomë të Dyfishtë në Master Shkencor në “Projektim dhe Menaxhim i Sistemeve Turistike dhe Kulturore”

Në kuadrin e ndërkombëtarizimit të programeve të studimit, Departamenti i Biznesit, Universiteti i Vlorës, në bashkëpunim me Universitetin e Barit “Aldo Moro”, Itali, për herë të parë, ofron një Diplomë të Dyfishtë në Master Shkencor në “Projektim dhe Menaxhim i Sistemeve Turistike dhe Kulturore”, e cila do t’i japë mundësi studentëve që do të ndjekin studimet në Read More…