Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WURI

Rankim i Universitetit “Ismail Qemali”, të Vlorës nga World’s Universities with Real Impact – WUR Së fundi vjen një vlerësim i ri dhe prestigjioz për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës i cili u rendit i 35-i në botë midis Universiteteve me impakt real në fushën e shkëmbimeve të studentëve dhe transparencën e procedurave (“Mobility of students and openess”). Read More…