Staf hyrës në Fakultetin e Ekonomisë prej Erasmus+ Korrik 2022

Nga 04-09 Korrik 2022, Fakulteti i Ekonomisë pati kënaqësinë të mirëpres dy profesorë portugezë, në kuadër të programit Erasmus+KA1, të inicuar dhe koordinuar nga Zv.Dekane për Kërkimin Shkencor, Prof.Assoc.Elenica Pjero. Profesorët portugezë nga Instituti Politeknik i Portos realizuan edhe takime me Prof.Dr.Albert Qarri, Dekan i Fakultetit të Ekonomisë si dhe pedagogë të tjRead More…

20th  International Youth Conference

Dear young people, We hope you are ready! The IYC team is working at peak performance to put together a high-quality programme once more this year. For those of you who would like to make a note of the date: this year’s 20th  International Youth Conference will take place from 29th September to 4th October, 2022. It will be a fully in person conference so make sure you start packing youRead More…