Ftesë për pjesëmarrje në edicionin e 5-të të Shkollës Verore Ndërkombëtare BIM në Iasi, Rumani

Fakulteti i Inxhinierisë së Ndërtimit dhe Shërbimeve të Ndërtimit pranë Universitetit Teknik “Gheorghe Asachi” të IASI në Rumani në bashkëpunim me Fakultetin e Artitekturës “G.M.Cantakuzino” Iași në partneritet me Fondacionin Universitar “Gheorghe Asachi” Iasi organizojnë më 11-22 Korrik 2022 edicionin e 5-të të Shkollës Verore Ndërkombëtare BIM (Building Information ModelRead More…

Bursa për student Erasmus + në Universitetin Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni.

Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Jan Kohanovski në Kielce (Jan Kochanowski University in Kielce), Poloni. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Jan Kohanovski në Kielce në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithRead More…