Urimi i Rektorit, Prof. Dr. Roland Zisi për Pashkën Ortodokse

  Të nderuar studentë, pedagogë, punonjës të administratës së UV dhe qytetarë të Vlorës, Urime të përzemërta me rastin e festës së Pashkëve të gjithë shqiptarëve të besimit ortodokse. Pashkët janë festat e ringjalljes dhe jetës së re, me qëllimin kryesor bashkimin e njerëzve. Dhuroftë Pashka Ortodokse ringjalljen e zemërgjerësisë, tolerancës, respektitRead More…