njoftime

​Urimi i Rektorit, Prof. Dr. Roland Zisi për Pashkën Katolike.

Uroj nga zemra besimtarët katolikë kudo që ata ndodhen: Gëzuar Pashkën! Paqja dhe harmonia mbizotëroftë gjithmonë në familjet tuaja! Le të sjellë kjo Pashkë më shumë mirësi dhe begati për të gjitha familjet tona!
 Kjo ditë e triumfit të së mirës mbi të keqen, e jetës mbi vdekjen, na kujton se nuk është thjesht një simbolikë, por në fakt, duhet të jetë qëllimi i gjithsecilit prej nesh.
Gëzuar e për shumë vjet Pashkët!