Takim midis Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi dhe delegacionit të prefekturës së Medimurjes, Kroaci.

Rektori i universitetit “Ismail Qemali Vlorë” shoqëruar nga prefekti i qarkut të Vlorës, Flamur Mamaj, mirëpriti në zyrën e tij delegacionin e prefekturës së Medimurjes, Kroaci. Vizita në universitetin e Vlorës u realizua në kuadër të bashkëpunimit dhe shkëmbimit të eksperiencave mes prefekturës së Vlorës dhe prefekturës së Medimurjes në sektor të ndryshëm e veçanërisRead More…