Hapet Programi i Studimit në Ciklin e Tretë Doktoratë në “Studime Gjuhësore, Letrare dhe Kulturore”

Një tjetër risi dhe sukses për Universitetin “Ismail Qemali” të Vlorës. Hapet Programi i Studimit në Ciklin e Tretë Doktoratë në “Studime Gjuhësore, Letrare dhe Kulturore” Ky program studimi i Fakultetit të Shkencave Humane u ofron mundësi studentëve që, pas përfundimit me sukses të dy cikleve të studimit, Bachelor dhe Master, të mund t’i vijojnë më tej studimetRead More…