Ftesë për pjesëmarrje në Javën Ndërkombëtare të Studentëve në Beograd, Serbi

Java Ndërkombëtare e Studentëve ISWiB është një festival studentor i cili tradicionalisht mbahet çdo vit, që nga viti 2006, në qytetin e Beogradit, Serbi me një pjesëmarrje prej mbi 200 të rinjve nga e gjithë bota. Këtë vit, festivali do të mbahet më 18-26 korrik 2022 dhe tema e tij është Zhvillimi i Qëndrueshëm nën sloganin “Kujdesi për të ardhmen tonë” – “#NurtureORead More…