Takim bashkëpunimi i Rektorit Prof. Dr. Roland Zisi me profesor Francesco Cupertino, Rektor i Universitetit Politeknik të Barit

Në kuadër të bashkëpunimit me Universitetin Politeknik të Barit, Rektori i universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij, këtë të premte, Rektorin e Universitetit Politeknik të Barit, profesor Francesco Cupertino, shoqëruar nga profesorët italianë, Loredana Ficarelli, prof. Francesco Defilippis, prof.Mariangela Turchiarulo dhe prof. UmbertRead More…