njoftime Thirrje

Kurse verore 2022 në Hungari

Mundësi e ofrimit të bursave për student universitarë, pasuniversitarë, doktorant të mbështetura financiarisht prej Qeverisë Hungareze, Fondacioni Publik Tempus, të cilët duan të zgjerojnë njohuritë mbi Hungarinë nëpërmjet kurseve verore 2022 (2 – 4 javë).

Bursa mbulon tarifën e plotë, ushqimin, akomodimin dhe aktivitete të ndryshme sociale përgjatë kohëzgjatjes së programit.

Më shumë informacion mbi këto bursa dhe mënyrën e aplikimit e gjeni në linkun: https://tka.hu/docs/palyazatok/call_incoming_summer_courses_2022.pdf

Afati përfundimtar i aplikimeve është data 10/03/2022.

call_incoming_summer_courses_2022