Ftesë për aplikim në programin e bursave TOM Fellowship

Jeni kreativ dhe të pasionuar pas teknologjisë? Bashkohuni me Programin 9-mujor TOM Fellowship, një Program Ndërkombëtar i Lidershipit i krijuar për të fuqizuar studentët në mbarë botën të mësojnë dhe aplikojnë teknologjinë inovative për të zgjidhur sfidat dhe problemet në komunitetin e tyre. Programi i bursave TOM është një iniciativë e Tikkun Olam Makers – një rrjetRead More…