Thirrjet e vitit 2022 për praktika  – Rrjeti i Universiteteve të Detit të Zi

Instituti Europian i Drejtimit Kulturor (EICR) shpall thirrje për praktikat e vitit 2022. EICR u jep mundësinë studentëve të kryejnë një stazh për të studiuar nga afër dhe të kuptojnë më mirë procesin e certifikimit, strukturën e tyre, misionet e tyre dhe në përgjithësi punën e mbrojtjes dhe promovimit të diversitetit të trashëgimisë kulturore të Evropës. Praktikat nRead More…