Bursa Erasmus + për studentë në Universitetin e Salernos (University of Salerno) në Itali.

Thirrje për bursa studimi për studentë në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Salernos (University of Salerno) në Itali. Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetetin e Universitetin e Salernos, në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponentin KA107, fton të gjithë studentët Read More…

Dita Ndërkombëtare e Diabetit

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Diabetit, Fakulteti i Shëndetit, Departamenti i Infermierisë me Koordinatore Dr.Denada Selfo në bashkëpunim me Qendrën Kërkimore me Koordinatore Dr. Glodiana Sinanaj dhe Departamentin e Kujdesit me Koordinatore Dr. Rezarta Lalo, organizuan aktivitetin promocional me temë: ““Depistimi i komunitetit të qytetit të Vlorës në lidhje me  hipertRead More…