I jepet titulli “Doctor Honoris Causa” Josef Weidenholzer nga UV

Në mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” të Vlorës këtë të premte u zhvillua ceremonia e e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” Josef Weidenholzer , njeriut të angazhuar në përcjelljen e vlerave të veçanta njerëzore e që ka mbajtur poste të rëndësishme politike si Eurodeputet dhe Zv. President i fraksionit S&D ne EU Parlament. Dhënia e titullit “Doctor Honoris Read More…

Takim I Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i UV me Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve, Baba Edmond Brahimaj

Rektori i Universitetit “Ismail Qemali’ Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi, mirëpriti në zyrën e tij Kryegjyshin Botëror të Bektashinjve, Baba Edmond Brahimaj I cili iu përgjigj me përzemërsi ftesës personale të Rektorit të UV-së. Në këtë vizitë miqësore Kryegjyshi Botëror i Bektashinjëve shoqërohej nga Z. Arben Sulejmani, Kryetari Bektashinjëve të Maqedonisë, njëherazi dRead More…

Universiteti Torinos në Italy – Online Open day

Universiteti i Torinos do të realizojë më 11 Nëntor 2021 aktivitetin “Online Open Day” për studentët ndërkombëtarë. Studentët ndërkombëtarë do të zbulojnë programet akademike të ofruara prej Universitetit të Torinos dhe do të njihen me stafin që do të përfaqësojë fakultetet e UniTO dhe të cilët janë të gatshëm për t’iu përgjigjur të gjitha pyetjeve të studentRead More…