njoftime Thirrje

Panairi EU4Education

Jeni studentë shqiptarë 🇦🇱 dhe jeni në kërkim të një praktike pune, programi shkëmbimi apo një burse Erasmus? Atëherë sigurohuni që të mos humbisni panairin #EU4Education 🇪🇺 këtë të mërkurë në #EuropeHouse. Ejani dhe eksploroni mundësitë e pafundme që #BE ka për t’ju ofruar!
1⃣0⃣ programe të BE-së dhe 1⃣7⃣ universitete shqiptare do të jenë aty për t’ju informuar nga ora 11:00 deri në 18:00.
Merrni shokët dhe shoqet me vete! 😀
Are you an Albanian student 🇦🇱 looking for an internship, exchange programme or an Erasmus scholarship? Then make sure not to miss the #EU4Education 🇪🇺 fair this Wednesday at #EuropeHouse. Come and explore the endless opportunities the #EU has to offer to you!
1⃣0⃣EU programmes and 1⃣7⃣ Albanian universities will be there to inform you from 11:00 to 18:00.
Bring along a friend with you! 😀
https://www.facebook.com/events/941304566765814