Panairi EU4Education

Jeni studentë shqiptarë  dhe jeni në kërkim të një praktike pune, programi shkëmbimi apo një burse Erasmus? Atëherë sigurohuni që të mos humbisni panairin #EU4Education  këtë të mërkurë në #EuropeHouse. Ejani dhe eksploroni mundësitë e pafundme që #BE ka për t’ju ofruar!  programe të BE-së dhe  universitete shqiptare do të jenë aty për t’ju informuar nga ora 11Read More…