EPOKA E RE E ERASMUS+: MË SHUMË DIXHITAL, MË SHUMË PËRFSHIRJE, MË TË GJELBËR

Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit në Maqedoninë e Veriut do të organizojë aktivitetin e ditëve Erasmus+ në një format hibrid në datat 14-16 Tetor 2021. Tematika e aktivitetit do të jetë në kuadër të programit Erasmus+ 2021-2027 mbi përfshirjen, dixhitalizimin dhe mbrojtjen e natyrës.   Për të qenë pjesë e audiencës në këtë aktivitet mund t’i referoheni Read More…