Aktivitete njoftime

EPOKA E RE E ERASMUS+: MË SHUMË DIXHITAL, MË SHUMË PËRFSHIRJE, MË TË GJELBËR

Universiteti Ndërkombëtar i Ballkanit në Maqedoninë e Veriut do të organizojë aktivitetin e ditëve Erasmus+ në një format hibrid në datat 14-16 Tetor 2021.

Tematika e aktivitetit do të jetë në kuadër të programit Erasmus+ 2021-2027 mbi përfshirjen, dixhitalizimin dhe mbrojtjen e natyrës.

 

Për të qenë pjesë e audiencës në këtë aktivitet mund t’i referoheni linkeve të mëposhtëm:

14 Tetor 2021 (E enjte)

Panel 1: “Erasmus+ Pillars: More Digital, More Inclusive and Greener Agenda”: https://zoom.us/j/99628000721?pwd=U2RzeGtaU0RIMEdXZVNpVVZyU3gyZz09

Time: Oct 14, 2021 10:15 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Meeting ID: 996 2800 0721

Passcode: 314105

 

15 Tetor 2021 (E premte)

Panel 1: “Did you know?” https://zoom.us/j/95335170281?pwd=NUtZczRWRXR1WFRTZjNhcVNWby93dz09

Time: Oct 15, 2021 10:15 AM Sarajevo, Skopje, Zagreb

Meeting ID: 953 3517 0281

Passcode: 600360