Bursat austriake për vitin akademik 2022/23 

Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe Kërkimit njofton se për vitin akademik 2022/23 do të vihen në dispozicion përsëri bursa për studentët, të diplomuarit dhe shkencëtarët. Thirrjet për aplikim gjenden në databazën e të dhënave austriake për bursa në www.grants.at në (gjermanisht dhe anglisht). Përveç bursave nga Ministria Federale e Arsimit, Shkencës dhe KërkimiRead More…