Ftesë në panairin virtual CBHE 26-27 Tetor 2021

Zyrat Kombëtare Erasmus+ dhe Agjencia Ekzekutive e Arsimit dhe Kulturës Evropiane (EACEA) ju ftojnë të merrni pjesë në Panairin virtual të projekteve CBHE i cila do të organizohet online më 26-27 Tetor 2021. Panairi Virtual do të shfaqë rezultatet nga 100 projekte CBHE të zbatuara në 65 vende të ndryshme midis viteve 2015 dhe 2018 si dhe do të ofrojë sesione trajnimi se si një Read More…