conference njoftime

Edicioni i I-rë i konferencës ndërkombëtare mbi zhvillimin e turizmit dhe trashëgimisë kulturore

Universiteti Aristotelit të Selanikut (AUTH) dhe Ekspertëve Ndërkombëtarë Për Pasurimin e Kërkimit dhe Shkëmbimit të Njohurive  ​(IEREK) do të zhvillojnë edicionin e parë të konferencës ndërkombëtare me temë “Zhvillimit të Turizmit dhe Trashëgimisë Kulturore”, e cila do të mbahet online më 22 – 24 Nëntor 2021.

Qëllimi i Konferencës është:

Të sjellë sëbashku akademinë Kombëtare dhe Ndërkombëtare, studiues të shquar, udhëheqës të komunitetit, vendimmarrës politikë dhe ekspertë të industrisë për të diskutuar kërkimet dhe përparimet aktuale në mundësitë e zhvillimit të qëndrueshëm të turizmit përgjatë Rrugës së Mëndafshit të njohur në botë, simbol i shekujve të dialogut ndërkulturor midis Lindjes dhe Perëndimit dhe për të rritur ndërgjegjësimin për nevojën për të ruajtur dhe mbrojtur trashëgiminë e Rrugës së Mëndafshit.

Për detaje dhe udhëzime për pjesëmarrje vizitoni: https://www.ierek.com/events/SRSTDCH

 

Nëse keni ndonjë pyetje kontaktoni në adresat:

srstdch@ierek-scholar.org

​kostos@econ.auth.gr

Silk Road Conference_IEREK_AUTh_Invitation Letter