[:sq]Ftesë për pjesëmarrje në sesione informuese online[:]

[:sq]Organizata Ndërkombëtare Rinore “Sapien” e përkushtuar për të bashkuar studentët nga e gjithë bota në një pasion të përbashkët për të mësuar dhe diskutuar së bashku, ju fton të bëheni pjesë e sesioneve të saj online, nëpërmjet platformës Zoom, ku çdo javë do të trajtohen tema të ndryshme në lidhje me njerëzimin dhe shoqërinë. Cdo sesion do të ketë të fRead More…