[:sq]Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës[:en]West University of Timisoara is organizing the 3rd Edition of West University of Timisoara (Late) Summer School (August 30th – September 12th, 2021)[:]

[:sq] Shtyhet afati i aplikimit për edicionin e 3-të të Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoarës Universiteti Perëndimor i Timishoarës po organizon Edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021. Studentëve Bachelor dhe Master u ofrohet mundësia për të marrë pjesë në një program studimi / trajnimi dyjavor, duke u zhvilluaRead More…