[:sq]Urim i Rektorit të UV, Prof. Dr. Roland Zisi për festën e Kurban Bajramit.[:]

[:sq]Të dashur studentë, pedagogë dhe personel administrativ të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë! Të dashur qytetarë të Vlorës dhe rajonit! Ju uroj nga zemra, të gjithë besimtarëve muslimanë, për shumë vjet, gëzuar Kurban Bajramin. Kjo festë, e cila me simbolikën e saj  promovon për të gjithë ne, parimet më të rëndësishme që kanë të bëjnë me paqen, nRead More…