[:sq]UV në Javën ndërkombëtare të stafit Erasmus+ ICM në Universitetin e Pireut, Greqi [:en]UV at Erasmus+ ICM International Staff Week at the University of Piraeus, Greece[:]

[:sq]​ Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, gjatë periudhës 24-28 Maj 2021, mori pjesë në edicionin e tretë të javës ndërkombëtare të stafit Erasmus+ ICM në Universitetin e Pireut, Greqi me tematikë “Menaxhimi dhe Administrimi i Projekteve të BE-së dhe Erasmusi i Ri 2021-2027” të zhvilluar online. Qëllimi kryesor i aktivitetit ishte zgjerimi dhe forcimi i bashkëpuniRead More…