[:sq]Konferenca e 10-të Ndërkombëtare ASECU dhe Shkolla Verore[:]

[:sq]Konferenca e 10-të Ndërkombëtare ASECU dhe Shkolla Verore “Ndërtimi i një të ardhme të qëndrueshme në SEECs dhe Rajonin e Detit të Zi” Fakulteti i Ekonomisë dhe Administrimit të Biznesit – Iasi, Universiteti “Alexandru Ioan Cuza” në Iasi, Shoqata e Studentëve të Universiteteve Ekonomike të Evropës Jugore dhe Lindore dhe Rajonit të Detit të Zi (Rinia ASECU) organizRead More…

[:sq]​Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani[:]

[:sq] Edicioni i 3-të i Shkollës Verore të Universitetit Perëndimor të Timishoaras, Rumani Universiteti Perëndimor i Timishoaras (​West University of Timisoara) në Rumani, po organizon edicionin e 3-të të Shkollës Verore në periudhën 30 gusht – 12 shtator 2021, i cili synon t’u ofrojë studentëve Bachelor dhe Master mundësinë për të marrë pjesë në një program studimi / tRead More…