[:sq]Gjuha italiane për të huajt[:en]Summer School Italian – Online 2021 Torino 30th June – 22nd July 2021 2nd edition[:]

[:sq]Universiteti i Torinos ofron një mundësi shumë të mirë për të mësuar dhe rifreskuar gjuhën italiane nëpërmjet shkollës së saj verore. Duke qenë se shëndeti i studentëve është prioritet, për shkak të COVID-19, ky universitet ka vendosur që të zëvendësojë shkollën verore “Italishtja, Arti dhe Kultura 2021” me një edicion të titulluar: “Shkolla Verore ItalishRead More…