njoftime Thirrje

[:sq]   Shkolla Verore Antall József 2021[:]

[:sq]                           Shkolla Verore Antall József 2021

 

Shkolla Verore Antall József 2021 është një program arsimor ndërkombëtar i organizuar nga Qendra e Njohurisë Antall József , e cila do të realizojë javën ndërkombëtare.

Ky aktivitet do të zhvillohet në 21-26 qershor 2021 në Budapest (nëse do mundet), gjithashtu dhe Online.

Programi është një forum për ekspertë të rinj të talentuar të interesuar në Studimet e Evropës Qendrore dhe Politikën Ndërkombëtare. Programi përfshin leksione, biseda dhe seminare, si dhe programe kulturore dhe vizita në terren.

Këtë vit fokusi do të jetë mbi bashkëpunimin Visegrad dhe rajonit të Ballkanit Perëndimor, post-covid, diplomacia e vaksinës dhe historia V4.

Më shumë informacion e gjeni në linkun:

https://ajsummerschool.com/

 [:]