[:sq]Pandemia e COVID-19, mësimi dhe kërkimi shkencor on-line në UV[:]

[:sq]Pandemia e COVID-19, mësimi dhe kërkimi shkencor on-line në UV Nga Prof. Dr. Roland Zisi, Rektor i Universitetit të Vlorës “Ismail Qemali” Është detyrim dhe kënaqësi për mua që si kryeredaktor i Buletinit Shkencor të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, që të përcjell për lexuesit një rezyme shpjeguese në çelje të volumit të ri të tij, (Numër 4, Vëllimi 1, 2Read More…

[:sq]Bursa Erasmus + Studimi/Praktikë për studentë nga Universiteti i Pireut, Greqi[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi/praktike për studentë në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility nga Universiteti i Pireut (University of Piraeus) në Greqi. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Pireut, Greqi, hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1. FRead More…