njoftime Thirrje

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos

Universiteti i Torinos shpall thirrjen për 104 vende të lira për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2021/2022.

Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore.

Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 12 Prill 2021, ora 11.00 CEST (Koha Qendrore e Evropës Qendrore).

Procedura online realizohet duke plotësuar formularin në linkun:

https://en.unito.it/call-visiting-professors

Gjithashtu, për informacione shtesë mund të kontaktoni:

visitingprofessor@unito.it

 [:]