njoftime Thirrje

[:sq]Thirje për punime Konferenca e 8-të shkencore “Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm”[:en]Call for Papers, 8th International Scientific Conference “Scientific Challenges for Sustainable Development” Struga, June 19th[:]

[:sq]

Thirje për punime

Konferenca e 8-të shkencore

“Sfidat shkencore për zhvillim të qëndrueshëm”

Strugë, 19 Qershor

 

Njoftime mbi konferencën dhe thirrja për punime shkencore:

 

Thirrje për punime 2021 (1)[:en]

Call for Papers

8th International Scientific Conference

“Scientific Challenges for
Sustainable Development”

Struga, June 19th

 

Conference Announcement & Call for Papers, 8th International Conference, “Scientific Challenges for Sustainable Development”- SCfSD ‘21

Preview attachment Thirrje për punime 2021.pdf

[:]