[:sq]Bursa të ofruara nga qeveria Indiane[:]

[:sq]Bursa të ofruara nga qeveria indiane  Ambasada e Indisë në Bukuresht ka nderin të informojë se Këshilli Indian për Marrëdhëniet Kulturore (ICCR), që i përket Qeverisë së Indisë, ofron një bursë për vitin akademik 2021-2022 për studentët e Shqipërisë. Bursa ofrohet për kurse universitare /pasuniversitare në disiplina të ndryshme, përveç atyre mjekësore /paramjRead More…

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen për 104 vende të lira për profesorë vizitorë nga vendet e BE-së dhe ato jo të BE-së për vitin akademik 2021/2022. Kjo thirrje nxit programet ad hoc për tërheqjen e profesorëve vizitorë ndërkombëtar në të gjitha fushat shkencore. Aplikimet duhet të dorëzohen deri më 12 Prill 2021, ora 11.00 CESRead More…